Woning renovatie

Huis renoveren

Poland Bouw ontzorgt en begeleidt u bij de renovatie van uw woning

Wilt u een woning laten renoveren? Heeft u een oudere woning gekocht of is uw huidige woning aan renovatie toe? Poland Bouw ontzorgt u tijdens het hele proces: van het ontwerp tot aan de realisatie van de renovatie. Wij zorgen voor een goede voorbereiding, houden nauw contact met het bouwteam en stellen hoge kwaliteitsnormen aan een renovatie. Zo kunt u vooral, met vertrouwen, uitkijken naar uw gerenoveerde woning. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op voor een brainstormsessie of voor een vrijblijvende offerte.

Waarom uw huis laten renoveren door Poland Bouw?

Poland Bouw is deskundig, betrokken en staat voor kwaliteit, dat combineren we met onze no-nonsense mentaliteit. Wanneer u kiest voor Poland Bouw, dan kiest u voor een bouwbedrijf met ruim 15 jaar ervaring in nieuwbouw, verbouw en renovatie van zowel woningen als bedrijfspanden.

Lees meer over Poland Bouw

Uw oude woning laten renoveren

Onder renoveren verstaan wij het verbeteren van een woning. Wanneer u een huis wilt renoveren, dan is het belangrijk een aantal zaken goed op orde te hebben voordat u begint. Poland Bouw ontzorgt u tijdens de renovatie en vertelt u graag waar rekening mee gehouden moet worden.

Wilt u een woning laten renoveren en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Uitgelichte reviews

Voor alles is een oplossing
Professioneel, harde werkers. Ze denken mee en voor alles is een oplossing. Ze komen altijd hun afspraken na. Wij zijn erg tevreden met het resultaat! En niet onbelangrijk; leuke gasten, no-nonsens met een flinke dosis humor!!
Geschreven door Corine
Hardwerkende en vriendelijke vaklui
Goede, hardwerkende en vriendelijke vaklui met passie voor het werk. Poland Bouw levert kwalitatief goed werk, met een keurige afwerking en denkt mee met de klant. We zijn zeer tevreden over onze uitbouw en bevelen Poland Bouw dan ook met plezier aan.
Geschreven door Floyd
Vakwerk afgeleverd
Heel erg tevreden over de service, het meedenken en de flexibiliteit. Echt vakwerk afgeleverd door hard werkende, vakkundige mensen! Zeker aanbeveling waard.
Geschreven door Petra
Een aanrader
Poland Bouw hebben wij meegemaakt als een enthousiast en vakbekwaam team, die kwalitatief werk geleverd heeft bij onze verbouwing aan keuken en zolder. Ze denken goed mee, geven kwalitatief advies en komen hun afspraken na. Aanrader dus!
Geschreven door Emile

De Poland Beleving

Transparant

Het realiseren van bouwprojecten is ons vak. Wij begeleiden onze klanten stap voor stap en weten altijd waar ze aan toe zijn.

Persoonlijk
De relatie met onze klanten is voor ons net zo belangrijk als het te bouwen project. Onze klanten zijn geen projectnummer.
Passie
Iedereen die voor of met Poland Bouw werkt heeft passie voor het vak. Wij zijn trots op onze projecten en trots op ons team.
Inventief
Wij zijn flexibel en denken altijd mee met onze klanten. Onze mensen vinden altijd een passende oplossing voor elke situatie.

Volg ons op Instagram

Klik op de onderstaande afbeeldingen of op deze link om naar Instagram te gaan.