Over Poland Bouw

Over Poland Bouw BV

Poland Bouw BV is een toonaangevend aannemersbedrijf in Alkmaar, gespecialiseerd in projectontwikkeling, verbouw, renovatie en nieuwbouw.

Poland Bouw is deskundig, betrokken en staat voor kwaliteit, dat combineren wij met onze no-nonsense mentaliteit. Wanneer u kiest voor Poland Bouw, dan kiest u voor een bouwbedrijf met ruim 15 jaar ervaring in nieuwbouw, verbouw, projectontwikkeling en renovatie van zowel woningen als bedrijfspanden.

Poland Bouw neemt uw wensen en ideeën serieus, biedt flexibele oplossingen en houdt een scherp oog op de details. Wij werken met vakmensen en specialisten uit de regio die onze ideeën zorgvuldig uitwerken.

De Poland Beleving

Transparant
Het realiseren van bouwprojecten is ons vak. Wij begeleiden onze klanten stap voor stap en weten altijd waar ze aan toe zijn.
Persoonlijk
De relatie met onze klanten is voor ons net zo belangrijk als het te bouwen project. Onze klanten zijn geen projectnummer.
Passie
Iedereen die voor of met Poland Bouw werkt heeft passie voor het vak. Wij zijn trots op onze projecten en trots op ons team.
Inventief
Wij zijn flexibel en denken altijd mee met onze klanten. Onze mensen vinden altijd een passende oplossing voor elke situatie.

Het team van Poland Bouw

Nico Poland
Eigenaar
Bart
Projectleider
Moniek
Financiële administratie
Martine
Office Manager
Manon
Werkvoorbereider
Bart
Calculator
Rob Poland
Chef werkplaats
Erik
Uitvoerder
Tom
Uitvoerder
Matthias
Uitvoerder
Frank
Uitvoerder
Hans
Uitvoerder
Niels
Uitvoerder
Benji
Timmerman
Marchelle
Timmerman
Ivo
Timmerman
Marvin
Timmerman
Alexander
Timmerman
Ilja
Timmerman in opleiding

Openstaande vacatures

Werkvoorbereider (32- 40 uur)
Fulltime

Ben jij een ervaren werkvoorbereider die altijd in controle is? Solliciteer dan direct door op de onderstaande knop te drukken en het sollicitatieformulier in te vullen.

Stage Werkvoorbereider Bouw

Ben jij een enthousiaste Mbo of Hbo-student die op zoek is naar een leuke stageplek? Ben je secuur en een echte doorpakker? En wil je samen met ons de snelle ontwikkelingen in de bouw uitwerken in een projectplan?  Dan hebben wij bij Poland Bouw bv een leuke stageplek voor jou!

Stage Timmerman/vrouw in de Bouw
Fulltime

Ben jij een enthousiaste Mbo die op zoek is naar een leuke stageplek? Ben je “handig” en een echte doorpakker? En wil je samen met ons de snelle ontwikkelingen in de bouw realiseren in een renovatieklus of nieuwbouwproject?  Dan hebben wij bij Poland Bouw bv een leuke stageplek voor jou!

Stage Marketing & Communicatie
Fulltime

Ben jij een enthousiaste Mbo of Hbo-student die op zoek is naar een leuke stageplek? Ben je creatief in tekst en beeld? En wil je samen met ons de snelle ontwikkelingen in de bouw vertalen in online media?  Dan hebben wij bij Poland Bouw bv een leuke stageplek voor jou!

Calculator 32-40 uur
Fulltime

Ben jij die nauwkeurige calculator die precies weet wat een project nodig heeft? Solliciteer dan direct door op de onderstaande knop te drukken en het sollicitatieformulier in te vullen.

Volg ons op Instagram

Klik op de onderstaande afbeeldingen of op deze link om naar Instagram te gaan.