Over Poland Bouw

Over Poland Bouw BV

Poland Bouw BV is een toonaangevend aannemersbedrijf in Alkmaar, gespecialiseerd in projectontwikkeling, verbouw, renovatie en nieuwbouw.

Poland Bouw is deskundig, betrokken en staat voor kwaliteit, dat combineren wij met onze no-nonsense mentaliteit. Wanneer u kiest voor Poland Bouw, dan kiest u voor een bouwbedrijf met ruim 15 jaar ervaring in nieuwbouw, verbouw, projectontwikkeling en renovatie van zowel woningen als bedrijfspanden.

Poland Bouw neemt uw wensen en ideeën serieus, biedt flexibele oplossingen en houdt een scherp oog op de details. Wij werken met vakmensen en specialisten uit de regio die onze ideeën zorgvuldig uitwerken.

De Poland Beleving

Transparant
Het realiseren van bouwprojecten is ons vak. Wij begeleiden onze klanten stap voor stap en weten altijd waar ze aan toe zijn.
Persoonlijk
De relatie met onze klanten is voor ons net zo belangrijk als het te bouwen project. Onze klanten zijn geen projectnummer.
Passie
Iedereen die voor of met Poland Bouw werkt heeft passie voor het vak. Wij zijn trots op onze projecten en trots op ons team.
Inventief
Wij zijn flexibel en denken altijd mee met onze klanten. Onze mensen vinden altijd een passende oplossing voor elke situatie.

Het team van Poland Bouw

Nico Poland
Eigenaar
Bart
Projectleider
Maurice
Werkvoorbereider
Jacqueline
Financiële administratie
Manon
Assistent projectleider & Werkvoorbereider
Sandra
Assistent projectleider
Rob Poland
Chef werkplaats
Erik
Uitvoerder
Tom
Timmerman
Matthias
Timmerman
Jesse
Timmerman
Marchelle
Timmerman
Frank
Timmerman
Ivo
Timmerman
Marvin
Timmerman
Huub
Timmerman
Hans
Timmerman
Niels
Timmerman

Openstaande vacatures

Allround timmerman
Fulltime

Ben jij die stoere allround timmerman die echt alles aan kan? Solliciteer dan direct door op de onderstaande knop te drukken en het sollicitatieformulier in te vullen.

Werkvoorbereider
Fulltime

Ben jij een ervaren werkvoorbereider die altijd in controle is? Solliciteer dan direct door op de onderstaande knop te drukken en het sollicitatieformulier in te vullen.

Calculator
Fulltime, Parttime

Ben jij die nauwkeurige calculator die precies weet wat een project nodig heeft? Solliciteer dan direct door op de onderstaande knop te drukken en het sollicitatieformulier in te vullen.

Ondernemende uitvoerder
Parttime

Ben jij die gedreven en ondernemende uitvoerder die klaar is om met ons aan de toekomst te bouwen? Solliciteer dan direct door op de onderstaande knop te drukken en het sollicitatieformulier in te vullen.

Volg ons op Instagram

Klik op de onderstaande afbeeldingen of op deze link om naar Instagram te gaan.

Menu