Werkzaamheden

Onze werkzaamheden

U kunt alle informatie per project terugvinden op deze pagina. Klik op het project bij u in de buurt.

U vindt hier alle informatie terug over onze werkzaamheden en de voortgang hier van. Vanzelfsprekend zullen wij de mogelijke overlast tot een minimum beperken. Mocht u naar aanleiding van onze werkzaamheden vragen of opmerkingen hebben, dan vernemen wij het graag.

Informatie per project

Informatie per project

Steertweide 17 te Alkmaar
Project: Verbouw woonhuis
Contactpersoon: Manon Hutten
Poland Bouw heeft een nieuwbouwwoning gerealiseerd aan de Steertweide. Na oplevering is het huis direct uitgebouwd en verbouw naar wens van de opdrachtgever voor nog meer woonplezier.
Transvaal 9 te Bergen aan Zee
Project: Realisatie villa
Contactpersoon: Maurice Schouwenaar
Poland Bouw werkt aan een nieuwbouw villa in Bergen aan Zee. Deze vrijstaande villa wordt voorzien van een rieten kap en het bijzondere aan deze villa is dat het nagenoeg energieneutraal wordt gebouwd. De verwachte oplevering is in het 3e kwartaal van 2021.
Waterzijde 5 te Akersloot
Project: Realisatie villa
Contactpersoon: Maurice Schouwenaar
Poland Bouw werkt aan een nieuwbouw villa in Akersloot. Deze villa wordt voorzien van een rieten kap en het bijzondere aan deze villa is dat het energieneutraal wordt gebouwd. De verwachte oplevering is eind 2021.
Cocensus te Heemskerk
Project: Realisatie kantoorgebouw
Contactpersoon: Bart Elstgeest
Complete renovatie van het kantoorgebouw Consensus in Heemskerk. Het kantoorgebouw wordt gerenoveerd van winkel naar een high end kantoorpand dat volledig energieneutraal is. Het kantoorpand wordt binnen een jaar gerenoveerd in opdracht van semi overheid en de oplevering is reeds geweest
Paul Krugerstraat 1 te Alkmaar
Project: Renovatie en uitbouw woning
Contactpersoon: Manon Hutten
Poland Bouw werkt aan een totale renovatie van een twee-onder-een-kapwoning in het prachtige Emmakwartier in Alkmaar. De renovatie staat in het teken van het behoud van de authentieke details, daarnaast wordt er ook een moderne uitbouw gerealiseerd.
Molenkade 10 te Alkmaar
Project: Verbouw woning
Contactpersoon: Maurice Schouwenaar
Deze woning is reeds verbouwd en opgeleverd door Poland Bouw. De woning is voorzien van een woonbetonvloer met vloerverwarming en is voorzien van een moderne uitbouw die de woning ruimte én extra woongenot biedt.

Volg ons op Instagram

Klik op de onderstaande afbeeldingen of op deze link om naar Instagram te gaan.

Menu