Projecten

Omvangrijke projecten

Poland Bouw: een bouwbedrijf waar de voordeur altijd openstaat om uw bouwplannen te bespreken.

We denken vanaf het begin met u mee, ontzorgen u tijdens het bouwproject en staan ook na de oplevering klaar voor vragen of aanpassingen. Bij ons bent u geen nummertje, nemen we uw bouwplannen serieus en gaan we creatief om met eventuele obstakels om ervoor te zorgen dat uw plannen op de juiste manier gerealiseerd worden.

Poland Bouw heeft over de jaren een zichtbare stempel gedrukt op meerdere bedrijfspanden en woningen in en om Alkmaar. Hier vindt u een greep uit de projecten waar wij als organisatie trots op zijn.

Bekijk impressies

Van onderhoud tot verfijning bij het AZ stadion
Poland Bouw geeft Würth filiaal een frisse upgrade
Van campingwinkel tot luxueuze hoofdkantoor
Transformatie van winkelpand naar verhuur appartementen
Een oud schoolgebouw in Schermerhorn
Transformatie van Zorgcomplex de Sanderij
Van leegstaande verdieping naar moderne appartementen
Herontwikkeling van Beleggingspand tot Moderne Appartementen en Winkelruimte
Van leegstaand restaurant naar luxueuze appartementen
Transformatie restaurant Bergen
Een innovatief kantoorpand
Oude fietsenstalling V&D naar 3 appartementen
Oude bioscoop de Harmonie omgebouwd tot appartementen
Oud bankgebouw naar exclusieve kledingwinkel
Schoolgebouw naar 20 appartementen
Voormalig pakhuis naar appartementen en penthouses

Over Poland Bouw

Poland Bouw BV is een toonaangevend aannemersbedrijf in Alkmaar, gespecialiseerd in projectontwikkeling, verbouw, renovatie en nieuwbouw.

Poland Bouw is deskundig, betrokken en staat voor kwaliteit, dat combineren wij met onze no-nonsense mentaliteit. Wanneer u kiest voor Poland Bouw, dan kiest u voor een bouwbedrijf met ruim 15 jaar ervaring in nieuwbouw, verbouw, projectontwikkeling en renovatie van zowel woningen als bedrijfspanden.

Uitgelichte reviews

Voor alles is een oplossing
Professioneel, harde werkers. Ze denken mee en voor alles is een oplossing. Ze komen altijd hun afspraken na. Wij zijn erg tevreden met het resultaat! En niet onbelangrijk; leuke gasten, no-nonsens met een flinke dosis humor!!
Geschreven door Corine
Hardwerkende en vriendelijke vaklui
Goede, hardwerkende en vriendelijke vaklui met passie voor het werk. Poland Bouw levert kwalitatief goed werk, met een keurige afwerking en denkt mee met de klant. We zijn zeer tevreden over onze uitbouw en bevelen Poland Bouw dan ook met plezier aan.
Geschreven door Floyd
Vakwerk afgeleverd
Heel erg tevreden over de service, het meedenken en de flexibiliteit. Echt vakwerk afgeleverd door hard werkende, vakkundige mensen! Zeker aanbeveling waard.
Geschreven door Petra
Een aanrader
Poland Bouw hebben wij meegemaakt als een enthousiast en vakbekwaam team, die kwalitatief werk geleverd heeft bij onze verbouwing aan keuken en zolder. Ze denken goed mee, geven kwalitatief advies en komen hun afspraken na. Aanrader dus!
Geschreven door Emile

De Poland Beleving

Transparant

Het realiseren van bouwprojecten is ons vak. Wij begeleiden onze klanten stap voor stap en weten altijd waar ze aan toe zijn.

Persoonlijk
De relatie met onze klanten is voor ons net zo belangrijk als het te bouwen project. Onze klanten zijn geen projectnummer.
Passie
Iedereen die voor of met Poland Bouw werkt heeft passie voor het vak. Wij zijn trots op onze projecten en trots op ons team.
Inventief
Wij zijn flexibel en denken altijd mee met onze klanten. Onze mensen vinden altijd een passende oplossing voor elke situatie.

Volg ons op Instagram

Klik op de onderstaande afbeeldingen of op deze link om naar Instagram te gaan.